Λεύκανση

Λεύκανση

Η λεύκανση των δοντιών συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς διαδικασίες της αισθητικής οδοντιατρικής.

Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή και με μικρό κόστος διαδικασία, η οποία συμβάλλει στη αλλαγή του χρώματος των δοντιών με αποτέλεσμα να βελτιώνει σημαντικά την αισθητική τους εμφάνιση.

Εφαρμόζεται σε κίτρινα δόντια από την κατασκευή τους,σε δόντια με δυσχρωμίες ή κηλίδες. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους δημιουργούνται οι εξωτερικές δυσχρωμίες είναι η ηλικία, το κάπνισμα, τα αναψυκτικά, το κόκκινο κρασί, το τσάι και ο καφές.

Μέθοδοι λεύκανσης των δοντιών :

  •  Λεύκανση δοντιών στο ιατρείο με συσκευή LEDled

Ειδική συσκευή λέυκανσης με την οποία επιτυγχάνεται επιτάχυνση της διαδικασίας, με αποτέλεσμα η λεύκανση να γίνεται περίπου σε 1 ώρα. Η ειδική λάμπα λεύκανσης εκπέμπει φώς μήκους κύματος LED, το οποίο ενεργοποιεί το αντίστοιχο λευκαντικό gel που εφαρμόζεται με πινελάκι στην επιφάνεια των δοντιών.

  •  Λεύκανση δοντιών στο ιατρείο με LASERlaser

Προηγμένη αισθητική διαδικασία οπου το ειδικό τζέλ λεύκανσης ενεργοποιείται από την δέσμη φωτός του Laser και διεισδύει στην αδαμαντίνη των δοντιών με απόλυτη ασφάλεια και αποτέλεσμα.
Η διαρκεια της διαδικασίας είναι 30-45 λεπτά και ολοκληρώνεται με μία επίσκεψη.

  •  Λεύκανση που γίνεται στο σπίτι με συμβουλή και καθοδήγηση του οδοντιάτρουnarthikes

Απλή και ασφαλής τεχνική με ειδικά μασελάκια (νάρθηκες λεύκανσης) που εφαρμόζουν στα δόντια σας κατά την διάρκεια της νύχτας.
Χρησιμοποιείται υπεροξείδιο του καρβαμιδίου 10% – 35% ή υπεροξείδιο του υδρογόνου 6% – 9,5% το οποίο τοποθετείτε εσείς στον ειδικό νάρθηκα σύμφωνα με τις οδηγίες μας

  •  Λεύκανση στο ιατρείο με λυχνία ΖΟΟΜzoom

Προκειται για την πιό διάσημη μέδοδο στην Αμερική.Αποτελεσματική χωρίς πόνο και ασφαλής με διάρκεια ολοκλήρωσης της διαδικασίας σε 45-60 λεπτά.
Γίνεται με το ειδικό λευκαντικό τζέλ που εφαρμόζεται πάνω στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών και ενεργοποιείται με λάμπα Ζoom.